giant

Stjålet cykel – ny Giant

Her den anden dag skete der noget som jeg aldrig har oplevet før. Jeg har nu boet i København i snart et halvt år og jeg har heller aldrig oplevet det før jeg flyttede hertil. Det der skete var at jeg fik stjålet mit andet jeg. Det føler jeg ihvertfald. Så meget betød den for mig. Ikke i kroner og ører men i affektionsværdi – jeg fik for første gang stjålet min cykel!

Ny cykel – måske en giant?

Jeg er selvfølgelig ærgelig over at have mistet min cykel, men det åbner jo op for muligheden for at anskaffe en ny, selvom jeg næsten har dårlig samvittighed over det. Lidt ligesom et kæledyr. Men ihvertfald, så overvejer jeg nu om min næste cykel måske skal være en Giant. Jeg synes de ser rigtig fede ud og ligger i et prisleje hvor jeg kan være med. Seriøst, men uden at være overdrevet.